---->Clarity tracker---->
БОРОШНО SEMOLA RIMACHINATA 5 кг
W (сила борошна/здатність до поглинання) 220 +/- 20%.Бренд та країна виробник: Molino Naldoni, Італія
БОРОШНО "ТИПА-00" LUCIA 25 кг
Час сходження або розстоювання тіста – від 12 до 14 годин.Бренд та країна виробник: Molino Naldoni, Італія
БОРОШНО "ТИПА-0" MANITOBA 25 кг
W (сила борошна/здатність до поглинання) < 380Час розстоювання тіста 14-20 годин
Борошно з підвищеним вмістом клейковини.Відмінно підходить для виробництва закваски, приготування дріжджового тіста та різноманітної випічки.
Бренд та країна виробник: Molino Naldoni, Італія
МИГДАЛЬНЕ БОРОШНО
Іспанський виробник Сalconut та горіхи вирощені в США