<---->Clarity tracker
класичні рецепту кремів для торту

Ванільний, шоколадний та лимонний

Класичні рецепти крему для торта
Класичний рецепт ванільного крему для торта.

Інгредієнти:
Інструкції по приготуванню:
  1. В каструлю на середньому вогні налити молоко та додати до нього ванільну стручку, розрізану пополам. Довести до кипіння, зняти з вогню і дати настоятися на 10 хвилин.
  2. У іншій мисці ретельно збити жовтки з цукром та кукурудзяним крохмалем до однорідності.
  3. Вилучити ванільну стручку з молока та поступово додавати гаряче молоко до жовтків, постійно помішуючи.
  4. Перенести молоко та жовтки у каструлю та розігрівати на середньому вогні, постійно помішуючи, до тих пір, поки крем не загусне.
  5. Зняти крем з вогню і додати вершкове масло. Ретельно змішати, поки масло не розплавиться та крем не стане однорідним.
Охолодити крем до кімнатної температури та використовувати для наповнення торта або іншої солодкої випічки.
Цей крем має багатий ванільний смак та має гладку текстуру. Можна також додати трохи ванільного екстракту, якщо ви бажаєте ще більш насиченого смаку.
Для надання вишуканого аромату та смаку рекомендуємо додавання Джой Паст від італійського виробника IRCA.

Ванільний крем
класичний рецепт
Класичний рецепт шоколадного крему

Інгредієнти:
  • 200 мл вершкового масла;
  • 200 г темного шоколаду (70% какао);
  • 1/2 склянки цукру;
  • 1/2 склянки гарячої води;
  • 1 яйце.
Інструкція по приготуванню:
  1. Розігрійте воду в каструлі, додайте цукор і дайте йому розчинитися.
  2. Розбийте яйце в окремій мисці.
  3. Додайте розчинений цукор до яйця, перемішайте і знову поставте на вогонь.
  4. Трохи зменшіть вогонь і готуйте, постійно помішуючи, до того моменту, поки з'явиться густа, однорідна маса.
  5. Відставте миску в сторону і дайте охолонути.
  6. Розігрійте вершкове масло в каструлі на середньому вогні.
  7. Додайте темний шоколад і розтопіть його, помішуючи, поки не стане однорідним.
  8. Додайте охолоджену суміш яєць і цукру до розтопленого шоколаду і добре перемішайте, поки не отримаєте гладку, кремову масу.
Готовий шоколадний крем можна використовувати зразу ж, або зберігати в холодильнику до двох тижнів.
Цей рецепт можна модифікувати, додавши різні ароматизатори, такі як ваніль або цедра апельсина, щоб отримати більш насичений смак. Також можна замінити темний шоколад на молочний або білий, якщо більше подобається ніжніший смак. Щоб додати аромат та смак кави рекомендуємо Пасту JOYPASTE COFFEE від італійського виробника IRCA.

Шоколадний крем
класичний рецепт
Класичний рецепт лимонного крему

Лимонний крем має насичений смак лимона і ідеально підходить для наповнення торта, особливо бісквітного або білого шоколаду.

Інгредієнти:
Інструкції по приготуванню:
В металевій каструлі змішайте лимонний сік, лимонну цедру, цукор та яйця. Добре перемішайте.
Розігрівайте каструлю на середньому вогні, постійно помішуючи скрізь, доки крем не загусне. Це займе близько 10-15 хвилин.
Коли крем стане густим, зніміть його з вогню та додайте вершкове масло. Ретельно змішайте, доки масло не розплавиться і крем не стане гладеньким.
Охолодити крем до кімнатної температури, а потім застосуйте його для наповнення торта або для декорування іншої випічки.

Цей рецепт дає близько 300 г лимонного крему, що досить для одного торта середнього розміру. Якщо ви робите торт більшого розміру, можете збільшити інгредієнти у відповідних пропорціях. В нашому асортименті є натуральна концентрована JOYPASTE LIME від італійського виробника IRCA - яка може цілком замінити додавання лимонного соку.

Лимонний крем
класичний рецепт